La famiglia

Bli en del av vår stora bonusfamilj

Mecenati är namnet på vår klubb för återkommande gäster. Hela vårt koncept bygger på en känsla för den italienska storfamiljen där alla samlas på ett otvunget sätt för att njuta av god mat. Ju bättre alla känner varandra, desto större bonus är det! Vi är helt enkelt extra förtjusta i återkommande kunder och 2019 har vi flera erbjudanden för er som äter hos oss ofta, eller åtminstone då och då. Stämmer den beskrivningen in på dig är det bäst att gå med!


En bonus du kan räkna med som en del i Mecenati är att det är lättare att få bra bord. Vi håller ett bord ledigt för stamgäster så länge som möjligt och det betyder att du kan boka det senare än om du är en vanlig besökare. Vi har också ett erbjudande som ger dig hela 15 % i rabatt på efterrätter om du ätit en varmrätt. Det gäller inte bara dig utan alla i ditt sällskap! Vi har ofta mer tillfälliga kampanjer för stamgäster. Det kan till exempel handla om att du får en gratis smakbit av nya tillbehör vi just introducerat.


För att även personal som nyss börjat jobba i restaurangen ska veta att du är en speciell gäst har vi en lista i restaurangen, du kan själva behöva meddela att du hör till skaran om du inte blir igenkänd - vilket vi tror att du kommer att bli.


Hur gör man då för att ta del av dessa förmåner och erbjudanden, undrar du kanske. Det handlar bara om att spara på kvitton. 2019 räcker det med att du tagit notor för 2 500 kronor för att vi ska räkna in dig i Mecenati! Vi bjuder dig på en hemlig och gratis välkomstbonus direkt när detta inträffar!


Har du frågor om Mecenati och våra kampanjer kan du ställa dem online via kontaktformuläret.

La Famiglia | Alströmergatan 45 | För bordsbokning, ring 08-650 63 10 efter kl. 13 | Fax: 08-652 50 74
info@lafamiglia.nu |