Så hittar du drömvillan

Female Real Estate agent offer home ownership to young couple.

Om du ska kunna sälja din lägenhet till ett förmånligt pris för att sedan kunna köpa ett hus är det bra att ta hjälp. Hitta en erfaren fastighetsmäklare som du kan anförtro försäljningen till. Samma mäklare kan även hitta ditt drömhus.

När du har bestämt dig för att hitta ett hus att flytta till är det också en bra idé att ta hjälp av en kunnig mäklare. Kontakta Mäklarhuset i Malmö om du vill hitta en duktig mäklare som kan guida dig genom båda dina bostadsaffärer. Mäklarhuset i Malmö har kundnöjdhet i toppklass och är därför ett bra val.

“Att köpa villa var lite läskigt.” Läs mer här om Maria Forsblom som har flyttat från lägenhet till villa.

Kontakta en mäklare i tid

För att kunna sälja en bostad till ett bra pris krävs det kunskap och erfarenhet. Därför är det inte det bästa draget att försöka sälja lägenheten själv. Du ökar chanserna att få ett tillfredställande pris om du anlitar en kunnig fastighetsmäklare eftersom de vet vad som krävs för att lyckas. Även när du ska hitta ditt drömboende är en mäklare guld värd att ha kontakt med. En mäklare har ofta ett kontaktnät och genom det kan du få nys om ett hus innan det ens har kommit ut på marknaden. Det är inte heller alla objekt som kommer ut på bostadsmarknaden. När du ska köpa hus är det viktigt att du har ett uppdaterat lånelöfte och gör en ekonomisk kalkyl för att inte köpa en för dyr villa.